Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan94 denian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Vata verovert de bal door een tackle van achteren. Vata geeft een hoge lob. Mehmeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çeliku rent richting de bal. Çeliku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kalemi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vata. Kalemi raakt geblesseerd tijdens het duel. Korona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xani rent richting de bal. Xani geeft de bal voor. Hasangjekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasangjekaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Xani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xani geeft de bal voor. Gjebrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hasangjekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasangjekaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vata is nu in balbezit. Vata schiet op doel. Mehmeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tare is nu in balbezit. Tare schiet op doel. Pashollari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tare speelt de bal door. Daar is Çeliku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeliku verovert de bal door een tackle van achteren. Çeliku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - denian 1:0

31e minuut.
Papuçiu met een sublieme pass. Kalemi rent richting de bal. Çeliku onderschept slim de pass. Çeliku haalt uit met een fantastische trap. Pashollari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - denian 2:0

31e minuut.
Hasangjekaj met een sublieme pass. Zhinipotoku is nu in balbezit. Çeliku onderschept slim de pass. Çeliku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Majko rent richting de bal. Majko geeft de bal voor. Çeliku kopt de bal weg. Vata rent richting de bal. Vata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Krasta kopt de bal weg. Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku met een sublieme pass. Hasangjekaj rent richting de bal. Hasangjekaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 49%, denian 51%.
AC Milan94 - denian 2:0

63e minuut.
Gjana verovert de bal door een tackle van achteren. Gjana geeft de bal voor. Klungelig pakt Demjaha de bal. Hasangjekaj is nu in balbezit. Hasangjekaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bublica rent richting de bal. Mazrreku onderschept slim de pass. Mazrreku geeft een hoge lob. Daar is Çeliku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeliku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - denian 3:0

66e minuut.
Pashollari trapt de bal weg van het doel. Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku met een sublieme pass. Hasangjekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasangjekaj schiet op doel. Kulla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mazrreku rent richting de bal. Mazrreku geeft een hoge lob. Papuçiu rent richting de bal. Tare verovert de bal door een tackle van achteren. Tare geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Çeliku bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 40%, denian 60%.
AC Milan94 - denian 3:0