Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggsgg vm
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hasanaj geeft een hoge lob. Zeneli is nu in balbezit. Sahitaj onderschept slim de pass. Sahitaj draait met de bal, schiet en ... Ngjeci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - vm 0:1

8e minuut.
Matmuja onderschept slim de pass. Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ggsgg - vm 1:1

10e minuut.
Hasanaj speelt de bal door. Sahitaj rent richting de bal. Londo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sahitaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Multael neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Matmuja passt de bal in één keer door. Hagopian is nu in balbezit. Hagopian geeft een hoge lob. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - vm 2:1

14e minuut.
Hasanxhekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja verovert de bal door een tackle van achteren. Perko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perko krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Perko is nu in balbezit. Perko geeft de bal voor. Daar is Bushati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahitaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bardhi trapt de bal weg. Multael kopt de bal weg. Sahitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahitaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Matmuja verovert de bal door een tackle van achteren. Matmuja passt de bal zonder na te denken. Mitrovica is nu in balbezit. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - vm 3:1

40e minuut.
Multael rent richting de bal. Fushtica is nu in balbezit. Fushtica passt de bal met de wreef. Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 42%, vm 58%.
ggsgg - vm 3:1

65e minuut.
Bardhi met een sublieme pass. Multael heeft problemen om de bal te vangen. Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Mitrovica is nu in balbezit. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bajraktari speelt de bal door. Matmuja heeft problemen om de bal te vangen. Matmuja passt de bal in één keer door. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica schiet op doel. Bardhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 30%, vm 70%.
ggsgg - vm 3:1
vm