Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc aron flori kila
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gjokutaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veliz met een snelle inworp. Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Shaipi rent richting de bal. Limani verovert de bal door een tackle van achteren. Limani met een sublieme pass. Prošek is nu in balbezit. Prošek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Xhemali verovert de bal door een tackle van achteren. Xhezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xhemali krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kalemi heeft problemen om de bal te vangen. Frani rent richting de bal. Kalemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frani kan niet meer verder spelen. Sallauka komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Harxhi met een sublieme pass. Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali speelt de bal door. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sallauka passt de bal in één keer door. Limani is nu in balbezit. Limani speelt de bal door. Prošek rent richting de bal. Prošek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Limani verovert de bal door een tackle van achteren. Limani met een sublieme pass. Kalemi rent richting de bal. Prošek onderschept slim de pass. Prošek schiet op doel. De bal raakt de paal. Jorgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Panidha geeft een hoge lob. Xhezo kopt de bal weg. Shaipi probeert de bal met de borst te controleren. Limani bereikt de bal nog maar net als eerste. Limani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aron - flori kila 0:1

44e minuut.
Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali verovert de bal door een tackle van achteren. Xhemali passt de bal zonder na te denken. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc aron 59%, flori kila 41%.
fc aron - flori kila 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Harxhi de bal. Harxhi geeft een lange en hoge pass. Sallauka rent richting de bal. Sallauka passt de bal zonder na te denken. Prošek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aron - flori kila 0:2

68e minuut.
Shaipi passt de bal met de wreef. Kalemi is nu in balbezit. Kalemi passt de bal in één keer door. Zuna is nu in balbezit. Zuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sallauka is nu in balbezit. Kalemi onderschept slim de pass. Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali haalt uit met een fantastische trap. Veloshi kopt de bal weg. Gjoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Herregodts is nu in balbezit. Nura verovert de bal door een tackle van achteren. Nura geeft een hoge lob. Zuna rent richting de bal. Zuna haalt uit met een fantastische trap. Gjoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aron - flori kila 1:2

83e minuut.
Limani verovert de bal door een tackle van achteren. Limani speelt de bal door. Klungelig pakt Herregodts de bal. Herregodts geeft een hoge lob. Muriqi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aron - flori kila 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc aron 57%, flori kila 43%.
fc aron - flori kila 1:3