Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ani F.C FC.Trepca
Normal Tactiek tactic3
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Šeme rent richting de bal. Saraçi begaat een overtreding. Šeme raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazimi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ymeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga haalt uit met een fantastische trap. Brojka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ani F.C - FC.Trepca 1:0

22e minuut.
Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari passt de bal zonder na te denken. Zguro is nu in balbezit. Zguro draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Liko de bal. Sekiraqa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçi passt de bal zonder na te denken. Zguro heeft problemen om de bal te vangen. Zguro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ani F.C - FC.Trepca 1:1

37e minuut.
Prishtina speelt de bal door. Palokaj rent richting de bal. Palokaj passt de bal in één keer door. Pruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruthi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Palokaj rent richting de bal. Prifti speelt de bal door. Kashuri rent richting de bal. Kashuri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ani F.C 49%, FC.Trepca 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ani F.C - FC.Trepca 1:1

50e minuut.
Nazimi is nu in balbezit. Saraçi onderschept slim de pass. Saraçi probeert naar een medespeler te passen. Zguro is nu in balbezit. Zguro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Palokaj probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Prifti de bal onder controle te krijgen. Zguro is nu in balbezit. Zguro draait met de bal, schiet en ... Sekiraqa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Prifti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boga. Prifti raakt geblesseerd tijdens het duel. Prifti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceka probeert naar een medespeler te passen. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ani F.C 56%, FC.Trepca 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ani F.C - FC.Trepca 1:1