Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emiljanoaluku vjaldo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Biçoku geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pashtriku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica is nu in balbezit. Galica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drenica. Drenica krijgt een gele kaart. Gërmizaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gërmizaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Çunaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hoxha onderschept slim de pass. Harxhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çunaku verovert de bal door een tackle van achteren. Galica heeft problemen om de bal te vangen. Galica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brozi probeert naar een medespeler te passen. Dumani is nu in balbezit. Ngjeci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngjeci krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Drenica rent richting de bal. Drenica geeft de bal voor. Hoxha kopt de bal weg. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari haalt uit met een fantastische trap. Kapllani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pashtriku verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drenica rent richting de bal. Drenica geeft de bal voor. Kapllani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 52%, vjaldo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emiljanoaluku - vjaldo 0:0

46e minuut.
Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xhanari onderschept slim de pass. Dili rent richting de bal. Xhanari rent richting de bal. Xhanari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - vjaldo 1:0

64e minuut.
Klungelig pakt Jahiu de bal. Dili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili passt de bal zonder na te denken. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hoxha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dili is nu in balbezit. Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari rent richting de bal. Xhanari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana passt de bal zonder na te denken. Daar is Brozi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dili rent richting de bal. Dili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 44%, vjaldo 56%.
emiljanoaluku - vjaldo 1:0