Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ensar shiperi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Teliti is nu in balbezit. Teliti passt de bal in één keer door. Ahmetaj kan de bal niet met de borst controleren. Maçi rent richting de bal. Maçi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bytyqi probeert naar een medespeler te passen. Maçi probeert naar een medespeler te passen. Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj draait met de bal, schiet en ... Fusha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krasniqi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maçi de bal. Maçi geeft een hoge lob. Zotaj rent richting de bal. Zotaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ensar - shiperi 1:0

16e minuut.
Hasanbegu geeft de bal voor. Inworp. Krasniqi met de inworp. Maçi rent richting de bal. Maçi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ahmetaj is nu in balbezit. Bajraktari verovert de bal door een tackle van achteren. Maçi met een sublieme pass. Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bajraktari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rugova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdani rent richting de bal. Bogdani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Teliti passt de bal in één keer door. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani passt de bal met de wreef. Hashani is nu in balbezit. Hashani draait met de bal, schiet en ... Vokrri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ensar 47%, shiperi 53%.
ensar - shiperi 1:0

57e minuut.
Berishaj met een sublieme pass. Inworp. Vokrri met de inworp. Cena rent richting de bal. Cena geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ensar - shiperi 2:0

70e minuut.
Ahmetaj rent richting de bal. Bytyqi verovert de bal door een tackle van achteren. Bytyqi passt de bal in één keer door. Maçi rent richting de bal. Maçi draait met de bal, schiet en ... Gecaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Fana de bal onder controle te krijgen. Vuthaj is nu in balbezit. Vuthaj probeert naar een medespeler te passen. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ensar - shiperi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ensar 52%, shiperi 48%.
ensar - shiperi 2:1