Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardian emiljanoaluku
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bardulla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Veliaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dili is nu in balbezit. Dili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gjoka rent richting de bal. Gjoka geeft een hoge lob. Selmanaj rent richting de bal. Sekiraqa rent richting de bal. Sekiraqa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dili is nu in balbezit. Dili geeft de bal voor. Shaipi heeft problemen om de bal te vangen. Xhanari is nu in balbezit. Xhanari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardian 52%, emiljanoaluku 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ardian - emiljanoaluku 0:0

52e minuut.
Bardulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardulla met een sublieme pass. Hoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili rent richting de bal. Dili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Nuhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumani verovert de bal door een tackle van achteren. Kuqi met een sublieme pass. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Biçoku geeft een lange en hoge pass. Veliaj kopt de bal weg. Hoxha probeert de bal aan de voet te houden. Nuhiu is nu in balbezit. Nuhiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dili kopt de bal weg. Kuqi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumani. Kuqi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kuqi kan niet meer verder spelen. Agalliu komt het veld opgelopen. Nuhiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmanaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nuhiu speelt de bal door. Biçoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekiraqa onderschept slim de pass. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardian - emiljanoaluku 1:0

89e minuut.
Dili passt de bal zonder na te denken. Gjoka is nu in balbezit. Xhanari verovert de bal door een tackle van achteren. Xhanari draait met de bal, schiet en ... Liko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ardian - emiljanoaluku 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardian 41%, emiljanoaluku 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ardian - emiljanoaluku 1:1