Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emiljanoaluku ardian
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Nerodimja is nu in balbezit. Dili onderschept slim de pass. Dili met een sublieme pass. Xhanari is nu in balbezit. Xhanari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - ardian 1:0

9e minuut.
Harxhi probeert naar een medespeler te passen. Dili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili passt de bal in één keer door. Xhanari is nu in balbezit. Xhanari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Drenica speelt de bal door. Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa met een sublieme pass. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap. Konushevci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 53%, ardian 47%.
emiljanoaluku - ardian 1:0

64e minuut.
Dili rent richting de bal. Dili met een sublieme pass. Aliuki is nu in balbezit. Xhanari verovert de bal door een tackle van achteren. Xhanari haalt uit met een fantastische trap. Liko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Drenica geeft een hoge lob. Kuqi rent richting de bal. Kuqi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dili de bal. Dili schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - ardian 2:0

89e minuut.
Aliuki rent richting de bal. Aliuki speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govori met de inworp. Drenica geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - ardian 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 53%, ardian 47%.
emiljanoaluku - ardian 3:0