Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vjaldo ensar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Maçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Zotaj de bal. Skrapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj onderschept slim de pass. Zotaj schiet op doel. Kapllani bokst de bal weg.

9e minuut.
Doeltrap. Vokrri trapt de bal weg van het doel. Maçi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zotaj de bal. Zotaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pashtriku rent richting de bal. Pashtriku met een sublieme pass. Çunaku rent richting de bal. Çunaku draait met de bal, schiet en ... Vokrri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vjaldo - ensar 1:0

24e minuut.
Cena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pashtriku. Cena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bytyqi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zotaj springt en kopt de bal. Arbana kopt de bal weg. Kapllani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zotaj controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cena speelt de bal door. Maçi met een sublieme pass. Zotaj rent richting de bal. Zotaj draait met de bal, schiet en ... Kapllani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vjaldo - ensar 1:1

43e minuut.
Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica probeert naar een medespeler te passen. Çunaku rent richting de bal. Çunaku haalt uit met een fantastische trap. Vokrri bokst de bal weg. Tartari rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vjaldo - ensar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vjaldo 57%, ensar 43%.
vjaldo - ensar 2:1

55e minuut.
Tartari speelt de bal door. Krashi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Çukani de bal onder controle te krijgen. Pashtriku is nu in balbezit. Pashtriku met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vjaldo 49%, ensar 51%.
vjaldo - ensar 2:1