Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardian Misin Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja onderschept slim de pass. Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Zotaj met een snelle inworp. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi met een sublieme pass. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Liko trapt de bal weg van het doel. Sekiraqa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bellopoja de bal onder controle te krijgen. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pretashi schiet op doel. Haxhiu kopt de bal weg. Daar is Nerodimja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gjoka kopt de bal weg. Bardulla heeft problemen om de bal te vangen. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gjoka speelt de bal door. Bardulla is nu in balbezit. Papuçiu onderschept slim de pass. Pretashi rent richting de bal. Pretashi schiet op doel. Liko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Aliuki probeert naar een medespeler te passen. Bardulla met een sublieme pass. Ismaili is nu in balbezit. Bejdaj onderschept slim de pass. Bejdaj schiet op doel. Liko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ardian - Misin Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardian 67%, Misin Fc 33%.
ardian - Misin Fc 0:1

50e minuut.
Mitrovica geeft de bal voor. Haxhiu kopt de bal weg. Daar is Aliuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pretashi geeft een lange en hoge pass. Mitrovica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ardian - Misin Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardian 71%, Misin Fc 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ardian - Misin Fc 1:1