Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emiljanoaluku shiperi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Hoxha verovert de bal door een tackle van achteren. Teliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Harxhi begaat een overtreding. Teliti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teliti kan niet meer verder spelen. Hoxhallari komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Hoxhallari geeft een hoge lob. Harxhi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rugova. Rugova krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 66%, shiperi 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emiljanoaluku - shiperi 0:0

59e minuut.
Vuthaj rent richting de bal. Hoxha verovert de bal door een tackle van achteren. Hoxha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xhanari de bal. Xhanari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Konçi geeft een hoge lob. Dili is nu in balbezit. Dili passt de bal in één keer door. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jashari onderschept slim de pass. Jashari passt de bal met de wreef. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - shiperi 0:1

86e minuut.
Biçoku geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hoxhallari de bal onder controle te krijgen. Hoxha rent richting de bal. Jashari is nu in balbezit. Jashari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Biçoku geeft een lange en hoge pass. Govori kopt de bal weg. Hoxhallari probeert naar een medespeler te passen. Jashari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jashari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 71%, shiperi 29%.
emiljanoaluku - shiperi 0:1