Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emiljanoaluku Misin Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Bejdaj speelt de bal door. Inworp. Veliaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harxhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harxhi probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - Misin Fc 1:0

16e minuut.
Dumani rent richting de bal. Dumani passt de bal in één keer door. Pashallari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili onderschept slim de pass. Dili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - Misin Fc 2:0

21e minuut.
Harxhi probeert naar een medespeler te passen. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari draait met de bal, schiet en ... Molika probeert de bal aan de voet te houden. Bellopoja verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dumani neemt de hoekschop. Harxhi maakt een snoekduik en kopt de bal. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari draait met de bal, schiet en ... Llaskuci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Papuçiu is nu in balbezit. Konçi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papuçiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pretashi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - Misin Fc 2:1

35e minuut.
Bellopoja passt de bal zonder na te denken. Harxhi rent richting de bal. Harxhi passt de bal zonder na te denken. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - Misin Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 48%, Misin Fc 52%.
emiljanoaluku - Misin Fc 3:1

53e minuut.
Bellopoja is nu in balbezit. Bellopoja passt de bal met de wreef. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili rent richting de bal. Dili geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Hoxha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pretashi rent richting de bal. Hoxha begaat een overtreding. Pretashi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pretashi kan niet meer verder spelen. Demjaha komt het veld opgelopen. Gjaferi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gjaferi kopt de bal weg. Papuçiu rent richting de bal. Hoxha onderschept slim de pass. Demjaha onderschept slim de pass. Demjaha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Llaskuci met een harde bal richting middenveld. Demjaha controleert de bal met de borst. Demjaha speelt de bal door. Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu haalt uit met een fantastische trap. Konushevci bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - Misin Fc 3:2

75e minuut.
Demjaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxha onderschept slim de pass. Hoxha passt de bal in één keer door. Xhanari is nu in balbezit. Xhanari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pashallari onderschept slim de pass. Pashallari met een sublieme pass. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu schiet op doel. Konçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Harxhi passt de bal in één keer door. Demjaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjaha probeert naar een medespeler te passen. Papuçiu is nu in balbezit. Papuçiu draait met de bal, schiet en ... Konushevci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 46%, Misin Fc 54%.
emiljanoaluku - Misin Fc 3:2