Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardian Real Madrid 717
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Nerodimja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerodimja probeert naar een medespeler te passen. Gjoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Agjani verovert de bal door een tackle van achteren. Agjani draait met de bal, schiet en ... Liko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ardian - Real Madrid 717 0:1

9e minuut.
Gjoni geeft de bal voor. Inworp. Meço zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sekiraqa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekiraqa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nerodimja is nu in balbezit. Agjani onderschept slim de pass. Agjani met een sublieme pass. Klungelig pakt Qosja de bal. Qosja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ismaili is nu in balbezit. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismaili. Ismaili krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Liko met een sublieme pass. Gjyshi kopt de bal weg. Klungelig pakt Nerodimja de bal. Agjani rent richting de bal. Agjani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardian 63%, Real Madrid 717 37%.
ardian - Real Madrid 717 0:1

64e minuut.
Tare rent richting de bal. Sekiraqa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekiraqa passt de bal met de wreef. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ardian - Real Madrid 717 1:1

75e minuut.
Nerodimja passt de bal zonder na te denken. Tare heeft problemen om de bal te vangen. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmanaj verovert de bal door een tackle van achteren. Selmanaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Shulku geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ismaili zal de hoekschop nemen. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ardian - Real Madrid 717 2:1

80e minuut.
Cena onderschept slim de pass. Cena geeft een lange en hoge pass. Gjoni rent richting de bal. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardian 54%, Real Madrid 717 46%.
ardian - Real Madrid 717 2:1