Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lorik fc korca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Haliti rent richting de bal. Manjani onderschept slim de pass. Manjani passt de bal in één keer door. Divjaka heeft problemen om de bal te vangen. Divjaka draait met de bal, schiet en ... Bojaxhiu bokst de bal weg.

34e minuut.
Jasharaj met een sublieme pass. Lika is nu in balbezit. Lika passt de bal zonder na te denken. Sinani rent richting de bal. Sinani schiet op doel. Kelani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Brojka onderschept slim de pass. Manjani rent richting de bal. Divjaka rent richting de bal. Divjaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Haliti passt de bal zonder na te denken. Çukani rent richting de bal. Çukani geeft de bal voor. Divjaka is nu in balbezit. Divjaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lorik fc - korca 1:0

40e minuut.
Manjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lika verovert de bal door een tackle van achteren. Lika met een sublieme pass. Boga rent richting de bal. Boga geeft een lange en hoge pass. Paal! Bojaxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Divjaka is nu in balbezit. Divjaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lorik fc - korca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorik fc 38%, korca 62%.
lorik fc - korca 2:0

57e minuut.
Manjani rent richting de bal. Manjani probeert naar een medespeler te passen. Divjaka rent richting de bal. Divjaka draait met de bal, schiet en ... Bojaxhiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lorik fc - korca 3:0

61e minuut.
Buzaku speelt de bal door. Musliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaj begaat een overtreding. Tolaj krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Haliti is nu in balbezit. Manjani verovert de bal door een tackle van achteren. Manjani passt de bal zonder na te denken. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bojaxhiu trapt de bal weg van het doel. Buzaku kopt de bal weg. Daar is Miftari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjani is nu in balbezit. Manjani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lorik fc - korca 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorik fc 35%, korca 65%.
lorik fc - korca 4:0