Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM korca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simaku met een snelle inworp. Marishta rent richting de bal. Marishta schiet op doel. Zhinipotoku kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pepa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - korca 1:0

13e minuut.
Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa rent richting de bal. Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Miftari bereikt de bal nog maar net als eerste. Miftari passt de bal met de wreef. Lulzimi speelt de bal door. Sinani is nu in balbezit. Sinani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zhinipotoku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gurbardhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marishta rent richting de bal. Marishta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Haliti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli probeert naar een medespeler te passen. Marishta rent richting de bal. Marishta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bilalli kopt de bal weg. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pepa zijn tegenspeler op de grond. Pepa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Stublla is nu in balbezit. Stublla geeft een hoge lob. Miftari met een sublieme pass. Sinani rent richting de bal. Sinani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Miftari is nu in balbezit. Gurbardhi verovert de bal door een tackle van achteren. Gurbardhi met een sublieme pass. Pepa rent richting de bal. Pepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jaha controleert de bal met de borst. Tolaj onderschept slim de pass. Tolaj met een sublieme pass. Lika bereikt de bal nog maar net als eerste. Lika schiet op doel. Ndreu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tolaj zal de hoekschop nemen. Lulzimi heeft problemen om de bal te vangen. Sinani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 51%, korca 49%.
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - korca 1:0

48e minuut.
Lulzimi rent richting de bal. Lulzimi passt de bal zonder na te denken. Pepa rent richting de bal. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Marishta geeft een lange en hoge pass. Miftari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurbardhi is nu in balbezit. Gurbardhi schiet op doel. Miftari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojaxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Miftari bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta verovert de bal door een tackle van achteren. Marishta probeert naar een medespeler te passen. Gurbardhi rent richting de bal. Gurbardhi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lulzimi geeft een hoge lob. Fukaj probeert de bal aan de voet te houden. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - korca 2:0

72e minuut.
Haliti speelt de bal door. Lulzimi is nu in balbezit. Lika verovert de bal door een tackle van achteren. Lika draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zeka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - korca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 48%, korca 52%.
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - korca 2:1