Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF.Tirona lorik fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pretashi passt de bal met de wreef. Godanca rent richting de bal. Godanca probeert naar een medespeler te passen. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi haalt uit met een fantastische trap. Kelani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - lorik fc 1:0

4e minuut.
Jasharaj met een sublieme pass. Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manjani krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ndreu geeft een hoge lob. Batatina kopt de bal weg. Berbatovci met een sublieme pass. Ndreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - lorik fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF.Tirona 39%, lorik fc 61%.
KF.Tirona - lorik fc 2:0

51e minuut.
Sallauka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boga met de inworp. Manjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka geeft de bal voor. Divjaka is nu in balbezit. Manjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatovci passt de bal zonder na te denken. Pretashi rent richting de bal. Pretashi schiet op doel. Kelani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - lorik fc 3:0

74e minuut.
Çukani controleert de bal met de borst. Ndreu met een sublieme pass. Pretashi rent richting de bal. Pretashi schiet op doel. Kelani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - lorik fc 4:0

81e minuut.
Pretashi geeft een lange en hoge pass. Buzaku is nu in balbezit. Buzaku passt de bal zonder na te denken. Manjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF.Tirona 36%, lorik fc 64%.
KF.Tirona - lorik fc 4:0