Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korca KF.Tirona
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Stublla is nu in balbezit. Stublla passt de bal in één keer door. Haliti is nu in balbezit. Pretashi verovert de bal door een tackle van achteren. Pretashi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pushkolli verovert de bal door een tackle van achteren. Pushkolli passt de bal zonder na te denken. Ndreu is nu in balbezit. Ndreu haalt uit met een fantastische trap. Zejnati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi geeft de bal voor. Zhinipotoku heeft problemen om de bal te vangen. Ndreu rent richting de bal. Ndreu passt de bal in één keer door. Bojaxhiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korca - KF.Tirona 0:1

20e minuut.
Stublla met een sublieme pass. Pretashi rent richting de bal. Pretashi passt de bal in één keer door. Ndreu is nu in balbezit. Ndreu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korca 68%, KF.Tirona 32%.
korca - KF.Tirona 0:1

46e minuut.
Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndreu onderschept slim de pass. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndreu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sinani rent richting de bal. Sallauka begaat een overtreding. Sinani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fukaj wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
korca - KF.Tirona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korca 66%, KF.Tirona 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korca - KF.Tirona 1:1