Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF.Tirona korca
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Pushkolli geeft de bal voor. Stublla probeert de bal aan de voet te houden. Fukaj is nu in balbezit. Ndreu verovert de bal door een tackle van achteren. Ndreu schiet op doel. Bojaxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi schiet op doel. Bojaxhiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - korca 1:0

13e minuut.
Pretashi rent richting de bal. Lika onderschept slim de pass. Lika speelt de bal door. Daar is Sinani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zejnati geeft de bal voor. Daar is Fukaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndreu rent richting de bal. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bojaxhiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bojaxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bojaxhiu met een harde bal richting middenveld. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fukaj zijn tegenspeler op de grond. Fukaj krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Godanca verovert de bal door een tackle van achteren. Godanca speelt de bal door. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi draait met de bal, schiet en ... Bojaxhiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - korca 2:0

42e minuut.
Godanca passt de bal met de wreef. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi geeft een lange en hoge pass. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - korca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF.Tirona 36%, korca 64%.
KF.Tirona - korca 3:0

72e minuut.
Borovci probeert naar een medespeler te passen. Sinani bereikt de bal nog maar net als eerste. Albani rent richting de bal. Sinani onderschept slim de pass. Sinani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gjata trapt de bal weg. Ndreu is nu in balbezit. Ndreu passt de bal met de wreef. Pretashi rent richting de bal. Pretashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Berbatovci de bal. Lika rent richting de bal. Lika met een sublieme pass. Sinani rent richting de bal. Sinani schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Berbatovci speelt de bal door. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliti speelt de bal door. Sinani is nu in balbezit. Sinani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zhinipotoku geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godanca met de inworp. Ndreu is nu in balbezit. Ndreu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF.Tirona 51%, korca 49%.
KF.Tirona - korca 3:0