Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mitsaras genti
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Sako is nu in balbezit. Zguro verovert de bal door een tackle van achteren. Çuflaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro onderschept slim de pass. Zguro haalt uit met een fantastische trap. Qosaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Bardiçi de bal. Lushi is nu in balbezit. Lushi geeft een hoge lob. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj geeft een hoge lob. Çuflaj heeft problemen om de bal te vangen. Zguro onderschept slim de pass. Zguro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dervishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardiçi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dervishi. Dervishi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Dervishi geeft een hoge lob. Çuflaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugova begaat een overtreding. Rugova krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mitsaras 68%, genti 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mitsaras - genti 0:0

47e minuut.
Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Grashtica onderschept slim de pass. Grashtica passt de bal met de wreef. Demaçi is nu in balbezit. Demaçi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fazliu geeft een hoge lob. Inworp. Prela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardiçi is nu in balbezit. Bardiçi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bejleri rent richting de bal. Zguro is nu in balbezit. Rugova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugova schiet op doel. Qosaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mitsaras - genti 0:1

69e minuut.
Zifla geeft de bal voor. Mukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prela. Mukaj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Beka probeert de bal aan de voet te houden. Mukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukaj passt de bal zonder na te denken. Zifla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zifla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mitsaras 67%, genti 33%.
mitsaras - genti 0:1