Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gomarët Fc Mitro
por si banania Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Dardani speelt de bal door. Sylejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshani rent richting de bal. Sylejmani verovert de bal door een tackle van achteren. Sylejmani haalt uit met een fantastische trap. Xholi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Gremi is nu in balbezit. Gremi probeert naar een medespeler te passen. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylejmani is nu in balbezit. Sylejmani haalt uit met een fantastische trap. Xholi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xholi met een sublieme pass. Gremi kopt de bal weg. Daar is Dardani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylejmani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Roscam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potoku rent richting de bal. Selimaj begaat een overtreding. Potoku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roscam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gomarët - Fc Mitro 1:0

44e minuut.
Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulina verovert de bal door een tackle van achteren. Kulina met een sublieme pass. Sylejmani rent richting de bal. Sylejmani schiet op doel. Xholi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gomarët 50%, Fc Mitro 50%.
Gomarët - Fc Mitro 1:0

56e minuut.
Kollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollari geeft een hoge lob. Ukëmema kopt de bal weg. Potoku heeft problemen om de bal te vangen. Godanca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gomarët - Fc Mitro 1:1

60e minuut.
Zguro rent richting de bal. Zguro geeft de bal voor. Daar is Sylejmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylejmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gomarët - Fc Mitro 1:2

64e minuut.
Kollari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelaj geeft de bal voor. Ukëmema probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopili rent richting de bal. Kopili haalt uit met een fantastische trap. Hyskaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ukëmema de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gomarët - Fc Mitro 2:2

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hyskaj met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gremi de bal. Babamusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Babamusta schiet op doel. Hyskaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Aliukaj rent richting de bal. Dardani verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliukaj. Aliukaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gomarët 50%, Fc Mitro 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gomarët - Fc Mitro 2:2