Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mitsaras lorik fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Buzaku met een sublieme pass. Brojka is nu in balbezit. Brojka speelt de bal door. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga geeft de bal voor. Qosaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Musliu speelt de bal door. Bardiçi is nu in balbezit. Buzaku rent richting de bal. Bardiçi verovert de bal door een tackle van achteren. Bardiçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Beka probeert naar een medespeler te passen. Bejleri is nu in balbezit. Bejleri geeft een lange en hoge pass. Prela rent richting de bal. Prela geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Brojka met een sublieme pass. Prela rent richting de bal. Met opzet legt Boga zijn tegenspeler op de grond. Boga krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Grashtica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batatina rent richting de bal. Batatina geeft de bal voor. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mitsaras 62%, lorik fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mitsaras - lorik fc 0:0

60e minuut.
Kelani trapt de bal weg. Musliu is nu in balbezit. Musliu passt de bal met de wreef. Divjaka rent richting de bal. Divjaka haalt uit met een fantastische trap. Qosaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bardiçi rent richting de bal. Bardiçi met een sublieme pass. Çukani bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaçi verovert de bal door een tackle van achteren. Demaçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brojka probeert naar een medespeler te passen. Divjaka rent richting de bal. Lulzimi is nu in balbezit. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka haalt uit met een fantastische trap. Qosaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Demaçi rent richting de bal. Buzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Buzaku geeft een lange en hoge pass. Divjaka rent richting de bal. Divjaka schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Çuflaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasharaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulzimi schiet op doel. Qosaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mitsaras 53%, lorik fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mitsaras - lorik fc 0:0