Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM genti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Marishta rent richting de bal. Marishta passt de bal met de wreef. Kulina rent richting de bal. Zguro onderschept slim de pass. Zguro schiet op doel. Ndreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - genti 0:1

4e minuut.
Balilaj speelt de bal door. Klungelig pakt Marishta de bal. Marishta passt de bal zonder na te denken. Pepa rent richting de bal. Pepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marishta passt de bal in één keer door. Fazliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazliu geeft een hoge lob. Zguro rent richting de bal. Zguro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gurbardhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngjelo komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Klungelig pakt Marishta de bal. Rugova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugova geeft de bal voor. Zifla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zifla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pepa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perashi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 48%, genti 52%.
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - genti 0:1

51e minuut.
Fazliu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngjelo met een snelle inworp. Marishta heeft problemen om de bal te vangen. Marishta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lulzimi rent richting de bal. Lulzimi geeft een hoge lob. Daar is Grami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - genti 1:1

57e minuut.
Rugova raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luzhaj komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Brojka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zifla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzhaj rent richting de bal. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... Ndreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Brojka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ngjelo de bal. Ngjelo passt de bal met de wreef. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - genti 2:1

89e minuut.
Berishaj met een harde bal richting middenveld. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj speelt de bal door. Zguro heeft problemen om de bal te vangen. Zguro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 43%, genti 57%.
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - genti 2:1