Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF.Tirona genti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ndreu verovert de bal door een tackle van achteren. Ndreu speelt de bal door. Fazliu rent richting de bal. Ndreu is nu in balbezit. Ndreu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dervishi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndreu is nu in balbezit. Ndreu speelt de bal door. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF.Tirona 59%, genti 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF.Tirona - genti 0:0

50e minuut.
Pushkolli is nu in balbezit. Pushkolli passt de bal zonder na te denken. Pretashi is nu in balbezit. Ndreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF.Tirona - genti 1:0

62e minuut.
Pushkolli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pretashi onderschept slim de pass. Sallauka is nu in balbezit. Sallauka geeft een lange en hoge pass. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Borovci met de inworp. Doko bereikt de bal nog maar net als eerste. Doko geeft een lange en hoge pass. Godanca probeert de bal met de borst te controleren. Godanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dervishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervishi geeft een hoge lob. Albani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro onderschept slim de pass. Zguro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF.Tirona 58%, genti 42%.
KF.Tirona - genti 1:0