Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM Fc Mitro
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Marishta met een sublieme pass. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema is nu in balbezit. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Jaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaha passt de bal met de wreef. Simaku speelt de bal door. Dardani rent richting de bal. Dardani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pepa rent richting de bal. Gremi verovert de bal door een tackle van achteren. Marishta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marishta krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Marishta rent richting de bal. Godanca verovert de bal door een tackle van achteren. Godanca passt de bal met de wreef. Sylejmani is nu in balbezit. Sylejmani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marishta is nu in balbezit. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli probeert naar een medespeler te passen. Pepa rent richting de bal. Pepa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 49%, Fc Mitro 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - Fc Mitro 0:0

47e minuut.
Marishta onderschept slim de pass. Marishta passt de bal zonder na te denken. Pepa rent richting de bal. Pepa haalt uit met een fantastische trap. Hyskaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - Fc Mitro 1:0

48e minuut.
Sylejmani speelt de bal door. Godanca speelt de bal door. Ukëmema rent richting de bal. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Simaku rent richting de bal. Selimaj is nu in balbezit. Selimaj geeft de bal voor. Simaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaku met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilalli passt de bal met de wreef. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa schiet op doel. Hyskaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - Fc Mitro 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 51%, Fc Mitro 49%.
XONI_DAKA@OUTLOOK.COM - Fc Mitro 2:0