Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korca genti
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Zhinipotoku heeft problemen om de bal te vangen. Bojaxhiu speelt de bal door. Fazliu rent richting de bal. Sinani onderschept slim de pass. Sinani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Lika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi speelt de bal door. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korca - genti 0:1

25e minuut.
Daar is Haliti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zguro is nu in balbezit. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro onderschept slim de pass. Zguro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zguro is nu in balbezit. Zguro draait met de bal, schiet en ... Bojaxhiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korca - genti 0:2

27e minuut.
Rugova verovert de bal door een tackle van achteren. Rugova passt de bal met de wreef. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro schiet op doel. Bojaxhiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
korca - genti 0:3

29e minuut.
Zguro rent richting de bal. Lika bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zguro. Zguro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lika verovert de bal door een tackle van achteren. Lika probeert naar een medespeler te passen. Sinani is nu in balbezit. Sinani schiet op doel. Berishaj bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bojaxhiu trapt de bal weg. Lushi kopt de bal weg. Daar is Zhinipotoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zguro is nu in balbezit. Zguro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gozhdari is nu in balbezit. Gozhdari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lushi de bal. Sinani rent richting de bal. Sinani schiet op doel. Berishaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grami heeft problemen om de bal te vangen. Berishaj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korca 52%, genti 48%.
korca - genti 0:3

53e minuut.
Rugova probeert naar een medespeler te passen. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro onderschept slim de pass. Zguro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balilaj met een sublieme pass. Zguro rent richting de bal. Zejnati rent richting de bal. Zguro verovert de bal door een tackle van achteren. Zguro draait met de bal, schiet en ... Bojaxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lushi onderschept slim de pass. Lushi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhinipotoku de bal. Zguro rent richting de bal. Zguro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gozhdari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhdari passt de bal zonder na te denken. Fukaj heeft problemen om de bal te vangen. Zguro is nu in balbezit. Zguro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korca - genti 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korca 70%, genti 30%.
korca - genti 0:4