Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mitsaras XONI_DAKA@OUTLOOK.COM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Inworp. Prela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardiçi is nu in balbezit. Bardiçi schiet op doel. Ndreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Prela de bal onder controle te krijgen. Simaku is nu in balbezit. Simaku passt de bal met de wreef. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simaku geeft een lange en hoge pass. Pepa rent richting de bal. Pepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mitsaras - XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mitsaras 62%, XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 38%.
mitsaras - XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 0:1

55e minuut.
Marishta verovert de bal door een tackle van achteren. Marishta probeert naar een medespeler te passen. Pepa is nu in balbezit. Pepa draait met de bal, schiet en ... Bublica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mitsaras - XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 0:2

57e minuut.
Abdihoxha met de inworp. Lulzimi met een sublieme pass. Pepa rent richting de bal. Marishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marishta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mitsaras - XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 0:3

82e minuut.
Bilalli geeft de bal voor. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku geeft de bal voor. Lulzimi rent richting de bal. Lulzimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mitsaras 64%, XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 36%.
mitsaras - XONI_DAKA@OUTLOOK.COM 0:3