Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gashi FK Besa Landskrona
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Deda probeert de bal aan de voet te houden. Rexhepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexhepi passt de bal met de wreef. Shehu rent richting de bal. Shehu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buda probeert naar een medespeler te passen. Zelj rent richting de bal. Zelj passt de bal met de wreef. Shehu rent richting de bal. Shehu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Muzaka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rrokaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rrokaj krijgt een gele kaart. Buda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buda kan niet meer verder spelen. Ramabaja komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ramabaja geeft een lange en hoge pass. Daar is Deda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtishi rent richting de bal. Kurtishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - FK Besa Landskrona 1:0

41e minuut.
Kurtishi speelt de bal door. Nuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuha speelt de bal door. Shehu is nu in balbezit. Shehu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gashi 36%, FK Besa Landskrona 64%.
gashi - FK Besa Landskrona 1:0

51e minuut.
Gjaferi rent richting de bal. Kurtishi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtishi speelt de bal door. Shehu rent richting de bal. Shehu draait met de bal, schiet en ... Shundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Hagopian rent richting de bal. Nuha onderschept slim de pass. Nuha passt de bal zonder na te denken. Shehu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shehu onderschept slim de pass. Shehu draait met de bal, schiet en ... Lama kopt de bal weg. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - FK Besa Landskrona 2:0

85e minuut.
Kodra geeft een hoge lob. Deda kopt de bal weg. Hagopian rent richting de bal. Rrokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Deda passt de bal in één keer door. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzaka. Muzaka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gashi 33%, FK Besa Landskrona 67%.
gashi - FK Besa Landskrona 2:0