Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gashi K.F TIRANA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kollari rent richting de bal. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja geeft een hoge lob. Shehu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu haalt uit met een fantastische trap. Grashtica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rexhepi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muzaku heeft problemen om de bal te vangen. Kurtishi is nu in balbezit. Kurtishi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nuha is nu in balbezit. Nuha probeert naar een medespeler te passen. Kastrati speelt de bal door. Hasimi is nu in balbezit. Hasimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gashi 45%, K.F TIRANA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gashi - K.F TIRANA 0:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogu met de inworp. Nuha met een sublieme pass. Shehu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - K.F TIRANA 1:0

73e minuut.
Nuha probeert naar een medespeler te passen. Divjaka heeft problemen om de bal te vangen. Divjaka passt de bal met de wreef. Batatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuha met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hajdaraga probeert naar een medespeler te passen. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollari begaat een overtreding. Peja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Divjaka komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Divjaka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nuha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gashi 52%, K.F TIRANA 48%.
gashi - K.F TIRANA 1:0