Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F TIRANA gashi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Muzaku passt de bal zonder na te denken. Kastrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogu maakt een afschuwelijke overtreding. Gogu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Papuqi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hajdaraga de bal onder controle te krijgen. Hasimi is nu in balbezit. Hasimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - gashi 1:0

30e minuut.
Muzaku speelt de bal door. Hasimi rent richting de bal. Hasimi passt de bal met de wreef. Peja is nu in balbezit. Peja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Muzaku is nu in balbezit. Muzaku met een sublieme pass. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ligoreci met een sublieme pass. Pajaziti rent richting de bal. Pajaziti passt de bal in één keer door. Hasimi rent richting de bal. Hasimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F TIRANA 54%, gashi 46%.
K.F TIRANA - gashi 1:0

47e minuut.
Muzaka geeft de bal voor. Daar is Papuqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rexhepi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rexhepi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mishaxhiu geeft de bal voor. Ligoreci kopt de bal weg. Papuçiu heeft problemen om de bal te vangen. Shehu rent richting de bal. Shehu haalt uit met een fantastische trap. Grashtica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Muzaku speelt de bal door. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti met een sublieme pass. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kodra onderschept slim de pass. Kodra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peja met een snelle inworp. Pajaziti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F TIRANA 51%, gashi 49%.
K.F TIRANA - gashi 1:0