Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANILDJO Baftijar FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Karaj heeft problemen om de bal te vangen. Revaj is nu in balbezit. Ilaj rent richting de bal. Revaj verovert de bal door een tackle van achteren. Revaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ganiu passt de bal met de wreef. Grazhdani is nu in balbezit. Revaj verovert de bal door een tackle van achteren. Revaj schiet op doel. Dede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ganiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganiu passt de bal zonder na te denken. Paloka is nu in balbezit. Nepravishta verovert de bal door een tackle van achteren. Nepravishta draait met de bal, schiet en ... Rasha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - Baftijar FC 0:1

17e minuut.
Pushkolli geeft de bal voor. Pozhegu heeft problemen om de bal te vangen. Pozhegu speelt de bal door. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj schiet op doel. Hyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Susuri is nu in balbezit. Karaj is nu in balbezit. Pushkolli begaat een overtreding. Pushkolli krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Turkeshi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basha met een snelle inworp. Daar is Ganiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganiu geeft een hoge lob. Hyka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANILDJO - Baftijar FC 1:1

24e minuut.
Grazhdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazhdani passt de bal met de wreef. Karaj is nu in balbezit. Pushkolli onderschept slim de pass. Pushkolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pushkolli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shaipi komt het veld opgelopen. Rasha trapt de bal weg van het doel. Paloka kopt de bal weg. Pozhegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozhegu geeft de bal voor. Revaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Karaj heeft problemen om de bal te vangen. Shaipi is nu in balbezit. Shaipi met een sublieme pass. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepravishta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ilaj geeft een hoge lob. Doko rent richting de bal. Doko passt de bal met de wreef. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepravishta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - Baftijar FC 1:2

30e minuut.
Doko is nu in balbezit. Doko passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Shaipi de bal onder controle te krijgen. Nepravishta is nu in balbezit. Nepravishta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - Baftijar FC 1:3

31e minuut.
Shaipi passt de bal zonder na te denken. Nepravishta rent richting de bal. Paloka onderschept slim de pass. Shaipi rent richting de bal. Shaipi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rugova raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Durmishi komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Klungelig pakt Paloka de bal. Shaipi is nu in balbezit. Shaipi passt de bal met de wreef. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepravishta haalt uit met een fantastische trap. Rasha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 54%, Baftijar FC 46%.
ANILDJO - Baftijar FC 1:3

71e minuut.
Turkeshi passt de bal in één keer door. Pula is nu in balbezit. Pula speelt de bal door. Nepravishta rent richting de bal. Nepravishta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - Baftijar FC 1:4

75e minuut.
Dede kopt de bal weg. Ilaj is nu in balbezit. Basha maakt een afschuwelijke overtreding. Basha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 50%, Baftijar FC 50%.
ANILDJO - Baftijar FC 1:4