Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barqa Klaudio Hoxha
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Muzaka rent richting de bal. Devole verovert de bal door een tackle van achteren. Devole probeert naar een medespeler te passen. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barqa - Klaudio Hoxha 0:1

10e minuut.
Alibali bereikt de bal nog maar net als eerste. Liko verovert de bal door een tackle van achteren. Liko speelt de bal door. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dallku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallku geeft een hoge lob. Kušlan rent richting de bal. Frashëri verovert de bal door een tackle van achteren. Frashëri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Devole met de inworp. Daar is Liko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alibali. Liko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liko komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Liko rent richting de bal. Alibali verovert de bal door een tackle van achteren. Alibali passt de bal in één keer door. Rexhepi heeft problemen om de bal te vangen. Rexhepi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Frashëri rent richting de bal. Frashëri draait met de bal, schiet en ... Karteri kopt de bal weg. Dallku is nu in balbezit. Dallku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Liko passt de bal in één keer door. Dallku rent richting de bal. Dallku met een sublieme pass. Frashëri rent richting de bal. Frashëri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barqa 70%, Klaudio Hoxha 30%.
barqa - Klaudio Hoxha 0:1

51e minuut.
Muzaka kopt de bal weg. Alibali rent richting de bal. Liko verovert de bal door een tackle van achteren. Frashëri rent richting de bal. Frashëri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zymberi speelt de bal door. Rexhepi rent richting de bal. Rexhepi met een sublieme pass. Prenkpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkpalaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barqa - Klaudio Hoxha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barqa 48%, Klaudio Hoxha 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barqa - Klaudio Hoxha 1:1