Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gashi granit pireva
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Loki verovert de bal door een tackle van achteren. Loki met een sublieme pass. Nuha met een sublieme pass. Shehu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - granit pireva 1:0

8e minuut.
Stefa rent richting de bal. Kodra rent richting de bal. Stefa verovert de bal door een tackle van achteren. Stefa draait met de bal, schiet en ... Llubani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gashi - granit pireva 1:1

35e minuut.
Gogu geeft een hoge lob. Devole is nu in balbezit. Devole met een sublieme pass. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa schiet op doel. Llubani bokst de bal weg.

40e minuut.
Gozhdari is nu in balbezit. Gozhdari geeft de bal voor. Hamza probeert naar een medespeler te passen. Stefa rent richting de bal. Stefa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gashi 51%, granit pireva 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gashi - granit pireva 1:1

60e minuut.
Buda passt de bal met de wreef. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi passt de bal met de wreef. Shehu rent richting de bal. Shehu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Matmuja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurtishi heeft problemen om de bal te vangen. Kurtishi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Devole probeert naar een medespeler te passen. Stefa rent richting de bal. Hajdaraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Hamza kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muzaka de bal onder controle te krijgen. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap. Llubani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - granit pireva 1:2

79e minuut.
Nuha met een sublieme pass. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devole probeert naar een medespeler te passen. Stefa rent richting de bal. Stefa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - granit pireva 1:3

90e minuut.
Ligoreci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gozhdari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devole is nu in balbezit. Devole haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Gozhdari rent richting de bal. Gozhdari geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kodra de bal onder controle te krijgen. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gashi - granit pireva 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gashi 46%, granit pireva 54%.
gashi - granit pireva 1:4