Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANILDJO barqa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Rasha trapt de bal weg. Ganiu kopt de bal weg. Daar is Sopi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revaj rent richting de bal. Revaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prifti neemt de hoekschop. Alibali kopt de bal weg. Prenkpalaj is nu in balbezit. Prenkpalaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - barqa 0:1

21e minuut.
Prifti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rexhepi rent richting de bal. Rexhepi probeert naar een medespeler te passen. Prenkpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkpalaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - barqa 0:2

28e minuut.
Rexhepi passt de bal in één keer door. Saraçi rent richting de bal. Prenkpalaj onderschept slim de pass. Prenkpalaj haalt uit met een fantastische trap. Rasha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - barqa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 72%, barqa 28%.
ANILDJO - barqa 0:3

54e minuut.
Karaj rent richting de bal. Muzaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bogdani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Susuri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kodra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rexhepi rent richting de bal. Rexhepi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - barqa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 57%, barqa 43%.
ANILDJO - barqa 0:4