Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANILDJO granit pireva
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Karaj geeft een lange en hoge pass. Ganiu rent richting de bal. Ganiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Revaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Matmuja verovert de bal door een tackle van achteren. Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Susuri is nu in balbezit. Stefa onderschept slim de pass. Stefa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ganiu is nu in balbezit. Ganiu passt de bal zonder na te denken. Devaja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stefa de bal. Stefa passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja rent richting de bal. Revaj onderschept slim de pass. Revaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Potera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - granit pireva 1:0

17e minuut.
Loki geeft een hoge lob. Matmuja kopt de bal weg. Daar is Rugova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefa is nu in balbezit. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Osimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osimi geeft de bal voor. Fetiu heeft problemen om de bal te vangen. Ganiu rent richting de bal. Ganiu draait met de bal, schiet en ... Gozhdari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - granit pireva 2:0

22e minuut.
Daar is Gërbeshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gërbeshi passt de bal met de wreef. Matmuja controleert de bal met de borst. Revaj is nu in balbezit. Revaj haalt uit met een fantastische trap. Gozhdari bokst de bal weg.

32e minuut.
Saraçi geeft een hoge lob. Blyta rent richting de bal. Met opzet legt Harxhi zijn tegenspeler op de grond. Harxhi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rasha probeert naar een medespeler te passen. Fetiu kopt de bal weg. Revaj rent richting de bal. Gërbeshi is nu in balbezit. Gërbeshi draait met de bal, schiet en ... Rasha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - granit pireva 2:1

42e minuut.
Fetiu haalt uit met een fantastische trap. Karaj is nu in balbezit. Gërbeshi verovert de bal door een tackle van achteren. Gërbeshi haalt uit met een fantastische trap. Rasha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANILDJO - granit pireva 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 63%, granit pireva 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANILDJO - granit pireva 2:2

49e minuut.
Osimi kopt de bal weg. Karaj is nu in balbezit. Matmuja begaat een overtreding. Matmuja krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gozhdari met de inworp. Gërbeshi is nu in balbezit. Gërbeshi geeft een hoge lob. Stefa is nu in balbezit. Stefa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gërbeshi speelt de bal door. Revaj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefa. Stefa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj schiet op doel. Osimi probeert de bal aan de voet te houden. Ganiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Harxhi met een snelle inworp. Ganiu is nu in balbezit. Ganiu geeft de bal voor. Revaj is nu in balbezit. Revaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Gërbeshi onderschept slim de pass. Gërbeshi probeert naar een medespeler te passen. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa verovert de bal door een tackle van achteren. Stefa draait met de bal, schiet en ... Rasha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 57%, granit pireva 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANILDJO - granit pireva 2:2