Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
granit pireva ANILDJO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloka verovert de bal door een tackle van achteren. Ganiu rent richting de bal. Ganiu draait met de bal, schiet en ... Potera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Revaj passt de bal zonder na te denken. Inworp. Hamza met de inworp. Loki kan de bal niet met de borst controleren. Loki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gozhdari geeft een hoge lob. Susuri heeft problemen om de bal te vangen. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
granit pireva - ANILDJO 1:0

25e minuut.
Matmuja controleert de bal met de borst. Devole bereikt de bal nog maar net als eerste. Devole passt de bal met de wreef. Stefa is nu in balbezit. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Susuri geeft de bal voor. Devaja probeert naar een medespeler te passen. Varoshi heeft problemen om de bal te vangen. Revaj rent richting de bal. Revaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhdari verovert de bal door een tackle van achteren. Gozhdari speelt de bal door. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Paloka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa onderschept slim de pass. Stefa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saraçi de bal onder controle te krijgen. Rasha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
granit pireva - ANILDJO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granit pireva 34%, ANILDJO 66%.
granit pireva - ANILDJO 2:0

51e minuut.
Loki met een sublieme pass. Matmuja is nu in balbezit. Matmuja met een sublieme pass. Devole rent richting de bal. Devole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potera de bal. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hamza geeft een lange en hoge pass. Loki rent richting de bal. Loki passt de bal in één keer door. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granit pireva 45%, ANILDJO 55%.
granit pireva - ANILDJO 2:0