Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klaudio Hoxha K.F TIRANA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Krashi kopt de bal weg. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Frashëri rent richting de bal. Divjaka rent richting de bal. Frashëri verovert de bal door een tackle van achteren. Liko is nu in balbezit. Liko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pajaziti speelt de bal door. Krashi rent richting de bal. Krashi geeft de bal voor. Divjaka rent richting de bal. Divjaka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Klaudio Hoxha - K.F TIRANA 0:1

26e minuut.
Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasimi verovert de bal door een tackle van achteren. Hasimi draait met de bal, schiet en ... Nera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klaudio Hoxha - K.F TIRANA 0:2

35e minuut.
Frashëri rent richting de bal. Liko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu is nu in balbezit. Liko verovert de bal door een tackle van achteren. Liko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klaudio Hoxha 59%, K.F TIRANA 41%.
Klaudio Hoxha - K.F TIRANA 0:2

49e minuut.
Kastrati rent richting de bal. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hasimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Muzaku geeft een lange en hoge pass. Duraj heeft problemen om de bal te vangen. Hasimi is nu in balbezit. Hasimi draait met de bal, schiet en ... Nera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klaudio Hoxha - K.F TIRANA 0:3

87e minuut.
Papuqi onderschept slim de pass. Bojaxhiu onderschept slim de pass. Bojaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Liko rent richting de bal. Liko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tivari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liko bereikt de bal nog maar net als eerste. Liko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klaudio Hoxha 47%, K.F TIRANA 53%.
Klaudio Hoxha - K.F TIRANA 0:3