Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F TIRANA ANILDJO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Muzaku passt de bal zonder na te denken. Pajaziti rent richting de bal. Pajaziti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - ANILDJO 1:0

13e minuut.
Paloka is nu in balbezit. Paloka geeft een lange en hoge pass. Papuqi is nu in balbezit. Ganiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ganiu passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.F TIRANA - ANILDJO 1:1

23e minuut.
Paloka kopt de bal weg. Ganiu controleert de bal met de borst. Ganiu met een sublieme pass. Revaj heeft problemen om de bal te vangen. Revaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti verovert de bal door een tackle van achteren. Pajaziti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karaj de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Çukani is nu in balbezit. Çukani probeert naar een medespeler te passen. Revaj is nu in balbezit. Revaj schiet op doel. Grashtica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - ANILDJO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F TIRANA 45%, ANILDJO 55%.
K.F TIRANA - ANILDJO 1:2

46e minuut.
Pajaziti probeert naar een medespeler te passen. Meço rent richting de bal. Meço geeft de bal voor. Revaj rent richting de bal. Revaj draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Divjaka onderschept slim de pass. Divjaka probeert naar een medespeler te passen. Susuri rent richting de bal. Hasimi is nu in balbezit. Hasimi haalt uit met een fantastische trap. Rasha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi geeft de bal voor. Mishaxhiu heeft problemen om de bal te vangen. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - ANILDJO 1:3

62e minuut.
Divjaka rent richting de bal. Divjaka geeft een hoge lob. Hasimi is nu in balbezit. Hasimi draait met de bal, schiet en ... Rasha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - ANILDJO 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F TIRANA 31%, ANILDJO 69%.
K.F TIRANA - ANILDJO 2:3