Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANILDJO K.F TIRANA
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Meço zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzaku geeft een lange en hoge pass. Peja kopt de bal weg. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasimi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pozhegu verovert de bal door een tackle van achteren. Pozhegu met een sublieme pass. Daar is Revaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revaj draait met de bal, schiet en ... Mishaxhiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pajaziti kopt de bal weg. Klungelig pakt Hasimi de bal. Susuri rent richting de bal. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peja met een snelle inworp. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti geeft de bal voor. Hasimi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pajaziti rent richting de bal. Pajaziti probeert naar een medespeler te passen. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasimi haalt uit met een fantastische trap. Rasha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - K.F TIRANA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 70%, K.F TIRANA 30%.
ANILDJO - K.F TIRANA 0:1

46e minuut.
Hasimi met een sublieme pass. Papuqi heeft problemen om de bal te vangen. Papuqi probeert naar een medespeler te passen. Revaj rent richting de bal. Revaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Karaj passt de bal met de wreef. Divjaka is nu in balbezit. Revaj rent richting de bal. Ganiu rent richting de bal. Ganiu draait met de bal, schiet en ... Grashtica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Revaj rent richting de bal. Revaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grashtica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kastrati passt de bal in één keer door. Ganiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj is nu in balbezit. Ganiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANILDJO - K.F TIRANA 1:1

78e minuut.
Pajaziti probeert naar een medespeler te passen. Peja is nu in balbezit. Peja passt de bal in één keer door. Daar is Muzaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANILDJO - K.F TIRANA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANILDJO 56%, K.F TIRANA 44%.
ANILDJO - K.F TIRANA 1:2