Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klaudio Hoxha granit pireva
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Dallku passt de bal zonder na te denken. Gozhdari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhdari met een sublieme pass. Stefa rent richting de bal. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Devole passt de bal in één keer door. Osimi heeft problemen om de bal te vangen. Frashëri verovert de bal door een tackle van achteren. Frashëri draait met de bal, schiet en ... Gozhdari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Varoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Varoshi met een sublieme pass. Stefa is nu in balbezit. Devole is nu in balbezit. Devole draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Liko is nu in balbezit. Hamza onderschept slim de pass. Hamza passt de bal zonder na te denken. Stefa rent richting de bal. Stefa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Devole passt de bal met de wreef. Stefa is nu in balbezit. Stefa passt de bal zonder na te denken. Gozhdari rent richting de bal. Gozhdari geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klaudio Hoxha - granit pireva 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klaudio Hoxha 53%, granit pireva 47%.
Klaudio Hoxha - granit pireva 0:1

59e minuut.
Devaja met een snelle inworp. Matmuja rent richting de bal. Matmuja probeert naar een medespeler te passen. Devole bereikt de bal nog maar net als eerste. Devole schiet op doel. Nera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Liko verovert de bal door een tackle van achteren. Liko speelt de bal door. Frashëri is nu in balbezit. Frashëri haalt uit met een fantastische trap. Gozhdari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klaudio Hoxha - granit pireva 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klaudio Hoxha 40%, granit pireva 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klaudio Hoxha - granit pireva 1:1