Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barqa FK Besa Landskrona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Topulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi speelt de bal door. Klungelig pakt Deda de bal. Rexhepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexhepi haalt uit met een fantastische trap. Shundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjaferi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topulli rent richting de bal. Prifti is nu in balbezit. Prifti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barqa 35%, FK Besa Landskrona 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barqa - FK Besa Landskrona 0:0

46e minuut.
Hagopian is nu in balbezit. Hagopian passt de bal in één keer door. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkpalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Prenkpalaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Veliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veliu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hagopian de bal. Rrokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Haxhiu met een harde bal richting middenveld. Deda kopt de bal weg. Klungelig pakt Kušlan de bal. Hagopian is nu in balbezit. Hagopian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zymberi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdihoxha met een snelle inworp. Rrokaj rent richting de bal. Rrokaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rrokaj is nu in balbezit. Karteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karteri met een sublieme pass. Rrokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj schiet op doel. Haxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Deda passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muzaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kodra rent richting de bal. Kodra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Veliu passt de bal zonder na te denken. Alibali kan de bal niet met de borst controleren. Hagopian rent richting de bal. Hagopian haalt uit met een fantastische trap. Haxhiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haxhiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barqa 51%, FK Besa Landskrona 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barqa - FK Besa Landskrona 0:0