Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F TIRANA Baftijar FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Kastrati de bal. Kastrati probeert naar een medespeler te passen. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Draçi verovert de bal door een tackle van achteren. Draçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Draçi de bal. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti draait met de bal, schiet en ... Hyka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - Baftijar FC 1:0

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hyka niet meer kan verder spelen. Mustafa komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doko met de inworp. Draçi rent richting de bal. Draçi geeft de bal voor. Grashtica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Divjaka heeft problemen om de bal te vangen. Papuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuqi geeft de bal voor. Hasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peja met de inworp. Draçi rent richting de bal. Draçi passt de bal met de wreef. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepravishta schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Muzaku passt de bal zonder na te denken. Pajaziti rent richting de bal. Pajaziti passt de bal zonder na te denken. Hasimi rent richting de bal. Hasimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F TIRANA - Baftijar FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F TIRANA 54%, Baftijar FC 46%.
K.F TIRANA - Baftijar FC 2:0

51e minuut.
Mustafa trapt de bal weg. Draçi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kastrati de bal onder controle te krijgen. Nepravishta rent richting de bal. Nepravishta draait met de bal, schiet en ... Grashtica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Nepravishta kopt de bal weg. Klungelig pakt Draçi de bal. Nepravishta is nu in balbezit. Draçi is nu in balbezit. Draçi haalt uit met een fantastische trap. Grashtica bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meço met een snelle inworp. Muzaku met een sublieme pass. Meço bereikt de bal nog maar net als eerste. Meço haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Muzaku met een sublieme pass. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Kastrati rent richting de bal. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepravishta haalt uit met een fantastische trap. Grashtica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Grazhdani geeft de bal voor. Inworp. Peja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Domniku de bal onder controle te krijgen. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Muzaku passt de bal met de wreef. Papuqi rent richting de bal. Doko maakt een afschuwelijke overtreding. Doko krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti passt de bal met de wreef. Hasimi is nu in balbezit. Hasimi haalt uit met een fantastische trap. Domniku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Dede rent richting de bal. Dede geeft de bal voor. Klungelig pakt Doko de bal. Peja rent richting de bal. Peja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F TIRANA 27%, Baftijar FC 73%.
K.F TIRANA - Baftijar FC 2:0