Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lali endrit qehaja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Klungelig pakt Bregu de bal. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi geeft een hoge lob. Bregu rent richting de bal. Bregu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Agalliu rent richting de bal. Nivokazi onderschept slim de pass. Nivokazi passt de bal zonder na te denken. Dedaj rent richting de bal. Dedaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nazimi onderschept slim de pass. Zuna onderschept slim de pass. Kolonja rent richting de bal. Bregu rent richting de bal. Bregu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Peçini kopt de bal weg. Kurtishi is nu in balbezit. Kolonja verovert de bal door een tackle van achteren. Bregu is nu in balbezit. Bregu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peçini passt de bal met de wreef. Gacaferri is nu in balbezit. Gacaferri geeft een hoge lob. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lali 60%, endrit qehaja 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lali - endrit qehaja 0:0

54e minuut.
Dedaj is nu in balbezit. Nivokazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bejleri de bal onder controle te krijgen. Koçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lali - endrit qehaja 1:0

72e minuut.
Peçini speelt de bal door. Krasniqi is nu in balbezit. Bregu verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonja rent richting de bal. Kolonja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lali - endrit qehaja 1:1

79e minuut.
Dedaj onderschept slim de pass. Dedaj haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Agalliu de bal. Nivokazi is nu in balbezit. Nivokazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lali - endrit qehaja 2:1

82e minuut.
Albani probeert naar een medespeler te passen. Bregu is nu in balbezit. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja haalt uit met een fantastische trap. Bushaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lali - endrit qehaja 2:2

87e minuut.
Nivokazi is nu in balbezit. Kelmendi is nu in balbezit. Nivokazi maakt een afschuwelijke overtreding. Nivokazi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lali 45%, endrit qehaja 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lali - endrit qehaja 2:2