Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Ultrasit FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Pozhegu speelt de bal door. Klungelig pakt Kušlan de bal. Bejta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušlan onderschept slim de pass. Kušlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Llakaj met de inworp. Boja rent richting de bal. Papuçiu begaat een overtreding. Boja raakt geblesseerd tijdens het duel. Boja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boja controleert de bal met de borst. Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu passt de bal zonder na te denken. Fuentes Dios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes Dios draait met de bal, schiet en ... Kolonja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia - Ultrasit FC 1:0

44e minuut.
Llakaj onderschept slim de pass. Llakaj geeft een hoge lob. Bejta is nu in balbezit. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia 76%, Ultrasit FC 24%.
Akademia - Ultrasit FC 1:0

62e minuut.
Maçovila rent richting de bal. Fuentes Dios verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu is nu in balbezit. Fuentes Dios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes Dios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Kušlan de bal. Bejta verovert de bal door een tackle van achteren. Bejta met een sublieme pass. Fuentes Dios rent richting de bal. Fuentes Dios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia - Ultrasit FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia 36%, Ultrasit FC 64%.
Akademia - Ultrasit FC 2:0