Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
endrit qehaja Akademia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pojani is nu in balbezit. Veloshi rent richting de bal. Pojani verovert de bal door een tackle van achteren. Pojani schiet op doel. Biçoku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
endrit qehaja - Akademia 1:0

7e minuut.
Zuna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zejnati met de inworp. Papuçiu is nu in balbezit. Papuçiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zejnati kopt de bal weg. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu probeert naar een medespeler te passen. Fuentes Dios heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes Dios schiet op doel. Koçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Agalliu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peçini zal de hoekschop nemen. Fuentes Dios maakt een snoekduik en kopt de bal. Bejleri verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lulzimi is nu in balbezit. Albani verovert de bal door een tackle van achteren. Albani speelt de bal door. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bejta met een sublieme pass. Papuçiu rent richting de bal. Zuna rent richting de bal. Papuçiu onderschept slim de pass. Papuçiu haalt uit met een fantastische trap. Koçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fuentes Dios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes Dios haalt uit met een fantastische trap. Agalliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papuçiu is nu in balbezit. Papuçiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lulzimi geeft een hoge lob. Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu passt de bal zonder na te denken. Fuentes Dios rent richting de bal. Fuentes Dios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gacaferri rent richting de bal. Zejnati onderschept slim de pass. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu schiet op doel. Fuentes Dios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Peçini speelt de bal door. Bejta speelt de bal door. Fuentes Dios is nu in balbezit. Fuentes Dios schiet op doel. Koçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
endrit qehaja - Akademia 1:1

38e minuut.
Veloshi is nu in balbezit. Pojani verovert de bal door een tackle van achteren. Veloshi is nu in balbezit. Pojani verovert de bal door een tackle van achteren. Pojani schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 52%, Akademia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrit qehaja - Akademia 1:1

59e minuut.
Veloshi probeert naar een medespeler te passen. Bejta is nu in balbezit. Bejta met een sublieme pass. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bregu is nu in balbezit. Pojani rent richting de bal. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojani is nu in balbezit. Pojani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gacaferri kopt de bal weg. Bejta is nu in balbezit. Bejta passt de bal zonder na te denken. Fuentes Dios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes Dios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Peçini passt de bal zonder na te denken. Pojani is nu in balbezit. Veloshi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veloshi krijgt een gele kaart. Pojani roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pojani kan niet meer verder spelen. Hasangjekaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 53%, Akademia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrit qehaja - Akademia 1:1