Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AQ FC D3 Community
Normal Tactiek Oz
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Adnyana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hamdani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurpijal rent richting de bal. Nurpijal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AQ FC - D3 Community 0:1

4e minuut.
Nurpijal geeft een lange en hoge pass. Daar is Saleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman kopt de bal weg. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Darma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Hutapea passt de bal in één keer door. Soeharto geeft de bal voor. Waidi heeft problemen om de bal te vangen. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Soeharto passt de bal in één keer door. Hutapea is nu in balbezit. Waidi begaat een overtreding. Waidi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hamdani verovert de bal door een tackle van achteren. Soeharto rent richting de bal. Met opzet legt Hamdani zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hamdani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Hutapea geeft een lange en hoge pass. Budi Kusuma is nu in balbezit. Prasetyo verovert de bal door een tackle van achteren. Prasetyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AQ FC - D3 Community 1:1

28e minuut.
Candra met een harde bal richting middenveld. Ryanto geeft een hoge lob. Rahman kopt de bal weg. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Darma draait met de bal, schiet en ... Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal rent richting de bal. Candra rent richting de bal. Darma verovert de bal door een tackle van achteren. Darma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bachtiar met de inworp. Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra passt de bal in één keer door. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AQ FC - D3 Community 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AQ FC 35%, D3 Community 65%.
AQ FC - D3 Community 2:1

61e minuut.
Ryanto geeft een lange en hoge pass. Candra heeft problemen om de bal te vangen. Darma is nu in balbezit. Darma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AQ FC - D3 Community 2:2

74e minuut.
Adnyana speelt de bal door. Syahputra is nu in balbezit. Sudaryono rent richting de bal. Syahputra onderschept slim de pass. Syahputra draait met de bal, schiet en ... Pamungkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Adnyana met een sublieme pass. Hutapea probeert naar een medespeler te passen. Rahman is nu in balbezit. Darma is nu in balbezit. Darma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AQ FC 46%, D3 Community 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AQ FC - D3 Community 2:2