Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
onstore Tingkat RT
biasa Tactiek Anak Lorong
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Mulyono passt de bal in één keer door. Verderio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wirawan. Wirawan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Watulingas speelt de bal door. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono passt de bal in één keer door. Verderio heeft problemen om de bal te vangen. Verderio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jamani is nu in balbezit. Jamani geeft een hoge lob. Paal!

13e minuut.
Sanubari verovert de bal door een tackle van achteren. Wirawan is nu in balbezit. Wirawan met een sublieme pass. Sapto is nu in balbezit. Sapto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mulyono passt de bal in één keer door. Verderio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prihatin. Prihatin krijgt een gele kaart. Verderio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kutepov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verderio is nu in balbezit. Verderio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - Tingkat RT 1:0

17e minuut.
Besoes met een snelle inworp. Mar zuki is nu in balbezit. Adiprasetyo onderschept slim de pass. Adiprasetyo probeert naar een medespeler te passen. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Sapto schiet op doel. Kartasas mita bokst de bal weg.

21e minuut.
Sanubari rent richting de bal. Novelli rent richting de bal. Wirawan is nu in balbezit. Wirawan geeft de bal voor. Sapto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo passt de bal met de wreef. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto schiet op doel. Kartasas mita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
onstore - Tingkat RT 1:1

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kartasas mita trapt de bal weg van het doel. Wirawan kopt de bal weg. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - Tingkat RT 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onstore 59%, Tingkat RT 41%.
onstore - Tingkat RT 1:2

62e minuut.
Malibela probeert de bal met de borst te controleren. Kirsten onderschept slim de pass. Kirsten met een sublieme pass. Verderio is nu in balbezit. Verderio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Malibela onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novelli probeert de bal met de borst te controleren. Novelli geeft een hoge lob. Hariantoko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanubari. Kirsten roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kirsten kan niet meer verder spelen. Zumbo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mar zuki rent richting de bal. Adiprasetyo verovert de bal door een tackle van achteren. Adiprasetyo passt de bal zonder na te denken. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - Tingkat RT 1:3

80e minuut.
Mulyono speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malibela zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wirawan de bal. Adiprasetyo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hariantoko met een harde bal richting middenveld. Sanubari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kutepov. Sanubari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanubari met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onstore 46%, Tingkat RT 54%.
onstore - Tingkat RT 1:3