Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praya Fc Tingkat RT
serang Tactiek Anak Lorong
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Sulaiman geeft de bal voor. Wisudo is nu in balbezit. Rayar verovert de bal door een tackle van achteren. Setyabudi is nu in balbezit. Setyabudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hariantoko met een harde bal richting middenveld. Sapto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sernay. Sernay krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Wisudo geeft de bal voor. Malibela controleert de bal met de borst. Malibela passt de bal in één keer door. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto draait met de bal, schiet en ... Suteja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Munawir rent richting de bal. Wirawan onderschept slim de pass. Wirawan passt de bal met de wreef. Sapto is nu in balbezit. Sapto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Setyabudi speelt de bal door. Adiprasetyo rent richting de bal. Adiprasetyo passt de bal met de wreef. Sapto rent richting de bal. Sapto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sernay passt de bal zonder na te denken. Suabey is nu in balbezit. Suabey passt de bal in één keer door. Setyabudi is nu in balbezit. Setyabudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sernay kopt de bal weg. Rayar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Watulingas. Rayar raakt geblesseerd tijdens het duel. Sernay wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Malibela geeft een lange en hoge pass. Rasyid verovert de bal door een tackle van achteren. Sapto rent richting de bal. Sapto haalt uit met een fantastische trap. Suteja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praya Fc - Tingkat RT 0:1

42e minuut.
Jamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamani geeft een hoge lob. Setyabudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sernay rent richting de bal. Sernay haalt uit met een fantastische trap. Hariantoko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Munawir is nu in balbezit. Wirawan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sernay. Sernay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praya Fc 46%, Tingkat RT 54%.
Praya Fc - Tingkat RT 0:1

49e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman geeft een lange en hoge pass. Sapto is nu in balbezit. Sapto schiet op doel. Suteja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prihatin kopt de bal weg. Daar is Suabey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari draait met de bal, schiet en ... Sulaiman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sanubari onderschept slim de pass. Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey geeft een lange en hoge pass. Setyabudi rent richting de bal. Setyabudi schiet op doel. Hariantoko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Wirawan rent richting de bal. Wirawan passt de bal zonder na te denken. Daar is Jamani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayar rent richting de bal. Rayar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Setyabudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar rent richting de bal. Setyabudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyabudi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rayar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prihatin verovert de bal door een tackle van achteren. Prihatin geeft een hoge lob. Rayar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praya Fc 32%, Tingkat RT 68%.
Praya Fc - Tingkat RT 0:1