Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xnagamen club PPSM Magelang
Normal Tactiek mytactic
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wiraguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Santhani rent richting de bal. Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Supriono schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Panigoro met een sublieme pass. Klungelig pakt Poerwadi de bal. Poerwadi geeft een hoge lob. Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana draait met de bal, schiet en ... Subangkit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Subangkit met een harde bal richting middenveld. Apriadi rent richting de bal. Apriadi met een sublieme pass. Daar is Zulfikri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulfikri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xnagamen club 45%, PPSM Magelang 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xnagamen club - PPSM Magelang 0:0

55e minuut.
Zulfikri met een sublieme pass. Maulana rent richting de bal. Halim begaat een overtreding. Halim krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kabes is nu in balbezit. Kabes speelt de bal door. Santhani rent richting de bal. Supriono rent richting de bal. Supriono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri probeert naar een medespeler te passen. Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana draait met de bal, schiet en ... Subangkit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xnagamen club - PPSM Magelang 0:1

70e minuut.
Daar is Wiraguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apriadi geeft een lange en hoge pass. Kabes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Mukhlis geeft de bal voor. Soeharto is nu in balbezit. Zulfikri speelt de bal door. Maulana rent richting de bal. Maulana schiet op doel. Subangkit bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xnagamen club 53%, PPSM Magelang 47%.
xnagamen club - PPSM Magelang 0:1