Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tegar hengki81
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Cahyadi is nu in balbezit. Barangsano onderschept slim de pass. Barangsano schiet op doel. Darmeidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Firasat kopt de bal weg. Inworp. Lessy met een snelle inworp. Djajalaksana is nu in balbezit. Djajalaksana geeft een lange en hoge pass. Paal! Kuncahyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - hengki81 0:1

19e minuut.
Effendi is nu in balbezit. Barangsano bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendi rent richting de bal. Effendi schiet op doel. Darmeidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tegar - hengki81 1:1

21e minuut.
Tedja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Syahrizal komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Barangsano verovert de bal door een tackle van achteren. Barangsano passt de bal met de wreef. Effendi rent richting de bal. Effendi haalt uit met een fantastische trap. Darmeidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - hengki81 2:1

31e minuut.
Suhaeri geeft de bal voor. Syahrizal rent richting de bal. Agachi onderschept slim de pass. Djajalaksana onderschept slim de pass. Djajalaksana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 51%, hengki81 49%.
Tegar - hengki81 2:1

74e minuut.
Barangsano is nu in balbezit. Barangsano passt de bal met de wreef. Effendi heeft problemen om de bal te vangen. Effendi schiet op doel. Darmeidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tegar - hengki81 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tegar 47%, hengki81 53%.
Tegar - hengki81 3:1