Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross Over City Jokam fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Dedi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salisbury met de inworp. Muazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hutabarat onderschept slim de pass. Hutabarat passt de bal zonder na te denken. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Salisbury met de inworp. Savsahubun rent richting de bal. Kartono begaat een overtreding. Kartono krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kesuma haalt uit met een fantastische trap. Haryadi kopt de bal weg. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis rent richting de bal. Muazis schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Over City 73%, Jokam fc 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross Over City - Jokam fc 0:0

78e minuut.
Rumaseb rent richting de bal. Rumaseb geeft de bal voor. Sirajuddin probeert de bal aan de voet te houden. Muazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kartono passt de bal met de wreef. Rahawarin rent richting de bal. Lesmana begaat een overtreding. Lesmana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross Over City 57%, Jokam fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross Over City - Jokam fc 0:0